Komentáře

1 Martina Martina | Web | 22. května 2012 v 14:13 | Reagovat

Moc krásné a ta barva je naprosto úžasná.

2 Alena Alena | Web | 22. května 2012 v 14:16 | Reagovat

[1]: Martinko, děkuji! :-)

3 Hanka S. Hanka S. | Web | 22. května 2012 v 15:36 | Reagovat

Ali, já většinou dělám uzené s knedlíkem a zelím nebo s bramborovou kaší, ale se smetanovou omáčkou jsem ho ještě nezkoušela. Ingredience jsou bezva, portské a koňak, ... hmmm, to musí být skvělá pochoutka. :-P  :-) Na talíři vypadá úžasně! :-)

4 HaF HaF | Web | 22. května 2012 v 22:46 | Reagovat

Děsně slintám, uzené můžu ve velkém! Jen ty fazolky bych ti na talíři nevychovaně nechala. ;-)

5 Vilemína Vilemína | Web | 22. května 2012 v 22:59 | Reagovat

To musí být dobrota - právě nedávno mě napadlo, že znám uzené jen s křenovou omáčkou, pak jsem vzpomněla na švestkovou, ale že by se mohlo dělat i s nějakou jinou, mě ještě nenapadlo - a tady tvůj recept!

6 Meg Meg | Web | 24. května 2012 v 10:40 | Reagovat

Pani, o uzenem se smetanovou omackou jsem neslysela, ale vypada to bajecne, a fazolky bych si klidne vzala i ty od HaF :D

7 Alena Alena | Web | 24. května 2012 v 20:26 | Reagovat

[3]: Hani, já knedlíky moc nemusím, ale vařím je spíš ke svíčkové a podobným omáčkám. Ale kdyby bylo po mém, ani bych ji nevařila. K zelíčku mám ráda pečené vepřové. To můžu :-D
Hani, měj se fajn :-)

8 Alena Alena | Web | 24. května 2012 v 20:28 | Reagovat

[4]: Hani HaF, když je uzené domácí a dobře vyuzené....pohádka. To se ti ani nedivím, že je můžeš ve velkém. Měj se hezky! :-)

9 Alena Alena | Web | 24. května 2012 v 20:30 | Reagovat

[5]: Vilemínko, dobrá křenovka je moc chutná záležitost! Měj se fajn :-)

10 Alena Alena | Web | 24. května 2012 v 20:33 | Reagovat

[6]: Meg, já fazolky také miluji! A to i takové, jak má na blogu HaF. Měj se pěkně :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.