Komentáře

1 toffo toffo | Web | 30. března 2012 v 20:48 | Reagovat

To mi voní!

2 Alena Alena | Web | 30. března 2012 v 20:59 | Reagovat

[1]: :-) To se nedivím!! Já to pekla už i s tymiánem, taky to bylo voňavé a moc dobré, ale pro naše chuťové pohárky je šalvěj malinko lepší. Ale to je podle chuti, každý co má raději. :-)

3 Hanka Hanka | Web | 30. března 2012 v 22:33 | Reagovat

Ali, to je úžasné, ... klávesnici mám skoro utopenou! ???  :-D Tvoje báječně naservírované jídlo dává mým chuťovým pohárkům pořádně zabrat. :-P Recept se mi hodně zamlouvá. :-)
Zdravím tě a přeji skvělý víkend, i když počasí za moc nestojí. :-) Hanka

4 Alena Alena | Web | 30. března 2012 v 23:20 | Reagovat

[3]: Hani děkuji! :-) Přeji ti nádherný víkend i když s tím počasím to nevypadá nejlíp. :-(  :-)

5 Amelie Amelie | Web | 1. dubna 2012 v 10:57 | Reagovat

Parádní recept, děkuju.

6 Alena Alena | Web | 1. dubna 2012 v 11:07 | Reagovat

[5]: Amelie, mám nesmírnou radost, že se recept líbí. :-) Děkuji za návštěvu! :-)

7 Zuzana Zuzana | 2. dubna 2012 v 16:30 | Reagovat

Exkluzivni!

8 Alena Alena | Web | 2. dubna 2012 v 16:54 | Reagovat

[7]: Zuzano děkuji! :-) a já přidávám, že to i tak chutná. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.