Bambusový pavouk a hůlky na vaření

19. února 2008 v 8:52 | Alena |  Pomůcky do kuchyně
Tradiční čínský pavouk se stává velmi populární


Po bambusovém nádobí začíná být poptávka, protože lidé poznávají ctnosti materiálu. Přírodní povrch z bambusu v kuchyňském nádobí, je dobrý pro různá využití.

Používá se na orientální pokrmy ve woku (původní použití), tak i na vytahování italských nudlí, nebo českých ovocných knedlíků atd. atd.
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 M M | Web | 19. února 2008 v 9:08 | Reagovat

Zajímavé stránky. Mňam.

2 Luďka Luďka | E-mail | Web | 2. listopadu 2015 v 15:58 | Reagovat

Já si bambus oblíbila, stolování s ním je skvělé. Je to lehké a vzdušné https://www.dommo.cz/Krajeci-desky-valy-a-prkenka/Bambusove-prkenko

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.