Ražniči z kuřecího masa

13. ledna 2008 v 9:00 | Alena |  Drůbež
Jednoduché a chutné maso na špejli, které vám bude určitě chutnat.

Co budete potřebovat

  • 500 g kuřecího masa (prsa)
  • 100 g šunky nebo libovolné uzeniny
  • olivový olej
  • koření Gurmán
  • 3-4 cibule (nejlépe šalotky)
  • 1 větší červená paprika
  • 100 g plátků anglické slaniny


Maso omyjte a nakrájejte na větší kostky. Vložte do mísy, okořeňte a pokapte olejem. Dobře promíchejte a nechejte naložené alepoň 1 den v chladničce.

Kuřecí kostky napichujte postupně na jehly nebo špejle, proložte uzeninou, kroužkem cibule a na kostky nakrájenou červenou paprikou.

Dejte do zapékací misky, potřete olejem a dejte do vyhřáté trouby na 200º C asi na 15 minut upéct.

Kuřecí špízy chutnají s opečenými brambory, zeleninou a tatarskou omáčkou, nebo s bramborovou kaší.

Dobrou chuť!
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 andy andy | E-mail | 9. února 2013 v 19:17 | Reagovat

kuk :-D  :-D

2 uzhhbdnzmjt uzhhbdnzmjt | 16. února 2013 v 20:27 | Reagovat

mnam :-P

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.