Komentáře

1 Pivli Pivli | E-mail | 21. ledna 2008 v 11:09

Parádní recept, klasika! A po anglicku zabalte do včerejších novin!:))))

2 Alena Alena | E-mail | Web | 21. ledna 2008 v 14:20

Pivli,

taky jsem slyšela o těch novinách. :)))

3 Pivli Pivli | E-mail | Web | 23. ledna 2008 v 20:54

Nojo, bez nich to prý není ono, ale nám chutná i bez novin, hlavně naší mamče:

http://pivli.webovastranka.cz/image/1273/10330_mam%C4%8Da_v_pubu_v_Ely

Hlavně to chce dobré pivo a příjemnou atmosféru pravého anglického pubu. :))))

4 Alena Alena | E-mail | Web | 24. ledna 2008 v 14:59

Pivli,

máš na blogu pěkné fotky. Ráda k tobě budu chodit nakukovat.

Alena

5 Pivli Pivli | E-mail | Web | 26. ledna 2008 v 22:08

Děkuji! Já se zase kochám tady! :))))

6 miguell miguell | E-mail | 17. července 2013 v 18:27

ZDRAVÍM - tuhle klasiku chci dělat o víkendu , ale chci se zeptat na to použití  worchesteru citronu a hořčice , totiž nikde , kde je tato trojka v receptu použita jsem se nedočetl , jestli slouží na marinování rybky , nebo jako dochucovák na konec ( sám si myslím , že by šlo použít v obou případech vč.octa samozřejmě), ale chtěl bych znát tu fakt klasičku tohoto jídla )))

7 Alena Alena | Web | 18. července 2013 v 20:13

Ahoj Miguelli, já jsem použila na marinování rybky
Zdravím :-) ať chutná! :-)

8 newhart newhart | Web | 22. června 2015 v 16:21

online pujcky karviná :-x

9 Alena Peková Alena Peková | Web | 18. dubna 2016 v 12:36

Roberte,

1. Je to recept, který funguje.
2. Čerstvá ryba se koupit dá.
3. Věřte, že mi do ksichtu nikdo neplivne
4. Děkuji za přečtení receptu :-)

Komentáře jsou uzavřeny.